لکو یک کمپانی در زمینه ارائه خدمات و محصولات پژوهش دانش آموزی است که گروه سنی 3 تا 18 سال را تحت پوشش قرار می دهد.

لکو به صورت هسته تحقیقاتی در سال 1386 در دانشگاه پایه گذاری شد و بعد از 5 سال کار تحقیقاتی و مقدماتی در نهایت با هدف طراحی و تولید تجهیزات پژوهش دانش آموزی در سال 1391 ثبت گردید.

اگر شما در خصوص آینده هر کشور بدانید، پی می برید که مدارس و سیستم آموزشی از اهمیت بالایی برخوردار است.

سیستم آموزش رسمی، تخته محور می باشد و دانش آموزان بیشتر با مسائل تئوری آشنا می شوند و در واقع فضای لازم برای رشد خلاقیت دانش آموزان محیا نمی باشد.

شیوه های آموزشی لکو

در لکو شیوه هایی به کودکان و نوجوانان آموزش داده می شود تا فارغ از مسائل تئوری و درگیری با مباحث پیچیده، صرفا بر اساس بازی و سرگرمی یادگیری خود را تقویت نمایند.

بچه ها می توانند ابزار ها را لمس کنند و با آن ها ارتباط بگیرند. معلمان لکو در تلاش هستند که بتوانند هوش، استعداد و مهارت دانش آموز را شناسایی و تقویت کنند.

استعداد ها متفاوت هستند و ما باید آن ها را کشف کنیم. بهترین زمان برای کشف استعداد ها، دوران کودکی است.

در لکو ما مراحلی داریم که به دانش آموزان کمک می کند تا استعداد خود را بشناسند. این مراحل جذاب هستند و به نحوی طراحی شده اند که در ذهن دانش آموز همزمان با بازی کردن فرآیند یادگیری شکل می گیرد.

بازی های ذهنی ما بر اساس نظریه  هوش های چندگانه هاوارد گاردنر می باشد. طبق نظریه گاردنر، برای به دست آوردن تمام قابلیت‌ها و استعدادهای یک فرد، نباید تنها به بررسی ضریب هوشی (که معادل هوش منطقی-ریاضی است) پرداخت، بلکه انواع دیگر هوش و استعداد او شامل هوش موسیقیایی، هوش درون‌فردی، هوش برون‌فردی، هوش تصویری-فضایی، هوش جسمی-حرکتی، هوش کلامی-زبانی و هوش طبیعت‌گرا نیز باید در نظر گرفته شود.

بر اساس استعداد های مختلف، لکو دارای 12 رشته متفاوت از جمله لکوروبو (رباتیک)، لکومس(محسبات ذهنی با چرتکه)، لکولب(آزمایشگاه شیمی)، لکو کیدز( مهندسی خلاقیت)، لکو ایفان(آموزش زبان انگلیسی با ربات)، لکوسام (سرعت انتقال محاسبات) و …. می باشد.

در لکو کیفیت محصولات بسیار حائز اهمیت می باشد به نحوی که تمامی محصولات از مواد درجه یک تهیه می گردد.

لکو هر ساله یک فستیوال بزرگ با نام “لکوکاپ ایران” برگزار می کند. برترین های هر رشته دور هم جمع می شوند تا با هم به رقابت سالم بپردازند.

ایده ما این است که وقتی فزرند شما بزرگ می شود، بتواند یک شغل ایجاد کند نه اینکه به دنبال شغل برود!

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *